Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Contra-Tix obojek proti klíšťatům a blechám pro psy M 60 cm

Značka: PESS
64490
49 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 12 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
CONTRA-TIX obojek - dokonalá ochrana vašeho psa proti klíšťatům!

Inovativní insekticidní obojek CONTRA-TIX obsahuje tetramethrin a cypermethrin, které účinně chrání vašeho psa proti hmyzu po celou dobu jeho používání. Fungování obojku je konstantní a neměnné, což potvrdily studie, které prokázaly přes 90% účinnost již v prvním měsíci používání. Obojek CONTRA-TIX působí již 7 hodin po nasazení a nepřetržitě uvolňuje účinné látky, čímž zajišťuje optimální dávku insekticidu. Pro vašeho psa je zcela bezpečný a neztrácí své vlastnosti ani po kontaktu s vodou. Obojek je odolný proti vlhkosti a zachovává si svou účinnost po celou dobu používání. Obojek CONTRA-TIX je určen pro psy středních plemen s délkou 60 cm a grafitovou barvou. Jedná se o biocidní přípravek, který obsahuje 6g/100g (1,34g na obojek) tetrametrinu a 4g/100g (0,9g na obojek) cypermetrinu. Pozornost! Nepoužívat u koček, mladých psů (do 3 měsíců věku), kojících fen, nemocných, oslabených a zotavujících se zvířat. Po použití si důkladně umyjte ruce a uchovávejte mimo dosah dětí. Výhody obojku CONTRA-TIX: - Chrání vašeho psa před hmyzem - Účinný po celý měsíc používání - Funguje již po 7 hodinách od nasazení - Bezpečný pro zvíře - Odolný vůči vlhkosti

0

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
tetramethrin, cypermethrin
Velikost mazlíčka:
Střední plemena
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.