Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS Contra-Tix obojek proti klíšťatům a blechám pro psy L 75 cm

Značka: PESS
64491
52 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 13 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Obojek CONTRA-TIX - zcela účinný a bezpečný pro vašeho mazlíčka!

Obojek CONTRA-TIX je ideálním řešením pro majitele psů velkých plemen, kteří chtějí svého mazlíčka chránit před klíšťaty a jinými parazity. Díky pečlivě vybraným biocidům, jako je tetramethrin a cypermethrin, obojek působí konzistentně a efektivně po celý měsíc od okamžiku nasazení. Účinnost přípravku je přes 90 %, což potvrdily testy provedené při registraci přípravku. Obojek CONTRA-TIX funguje již 7 hodin po nasazení a jeho účinnost neklesá ani po kontaktu s vodou. Majitelé si tak mohou být jisti, že jejich mazlíčci jsou vždy v bezpečí a chráněni. Obojek je zcela odolný proti vlhkosti, což znamená, že neztrácí své vlastnosti, ani když se zvíře koupe ve vodě nebo je vystaveno dešti. Obojek CONTRA-TIX je určen výhradně pro psy velkých plemen a je pro ně zcela bezpečný. Neměl by se však používat u mladých psů (do 3 měsíců věku), kojících fen, nemocných, oslabených nebo rekonvalescentních zvířat. Obojek není určen pro použití u koček. Délka/barva: 75 cm/grafit.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
tetramethrin, cypermethrin
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.