Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PESS BIO pečující a ochranný obojek s přírodními oleji pro štěňata 35 cm

Značka: PESS
64510
44 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PESS BIO ochranný a pečující obojek s přírodními oleji pro štěňata 35 cm

Poskytněte svému psovi ochranu a péči o srst zároveň díky PESS BIO-obojku s přírodními esenciálními oleji. Obojek byl speciálně vyvinut pro štěňata a obsahuje cedrové, mátové, eukalyptové a citronové esenciální oleje, které poskytují účinnou ochranu proti hmyzu, jako jsou komáři, vši, blechy a klíšťata. Esenciální oleje navíc působí antisepticky, pečují o pokožku psa a dodávají jí zdravý vzhled a příjemnou vůni. Obojek PESS se snadno používá a je účinný po dobu 1-2 měsíců v závislosti na podmínkách prostředí a počasí. Lze jej použít u psů od 9 týdnů věku, dále u starších, březích a zvířat v kontaktu s dětmi. Způsob použití: - Při prvním použití přípravku se doporučuje zvíře pozorovat do 5 dnů po nasazení obojku, aby se ověřilo, zda je přípravek dobře snášen. - Vyjměte obojek z vaku těsně před použitím. - Odstraňte ochranu a rozložte obojek. Uchopte obojek za oba konce a několikrát za něj silně zatáhněte. - Nasaďte obojek zvířeti na krk vedle běžného obojku, upravte jeho délku. Obojek by měl být nastaven tak, aby bylo možné vsunout dva prsty mezi popruh a krk zvířete. - Protáhněte hrot sponou. Odřízněte dlouhý konec proužku. - Pravidelně kontrolujte a upravujte obvod obojku, zvláště když mláďata rychle rostou.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Aktivní látka:
Bylinné oleje
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PESS
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.