Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PERFECT FIT Natural Vitality granule pro kočky s kuřecím a krůtím masem 3x 2,4 kg

Značka: PERFECT FIT
67538
884 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 221 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravá kůže a srst

Pro zdraví vaší kočky se vyplatí sáhnout po PERFECT FIT™ Natural Vitality s kuřecím a krůtím masem. Obsahuje unikátní recepturu vyvinutou veterináři a specialisty na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Science. PERFECT FIT™ Natural Vitality Chicken & Krůtí krmivo pro kočky má vysoký obsah živočišných bílkovin pro podporu rozvoje svalů a poskytuje esenciální aminokyseliny pro zdravý život. Slunečnicový olej, přírodní zdroj omega-6 mastných kyselin, navíc pomáhá udržovat zdravou kůži a srst a kvasnice, přírodní zdroj vitamínů B, podporují vitalitu. Krmivo obsahuje přírodní ingredience a čerstvé kuřecí maso, což z něj dělá kompletní stravu pro kočky. Složení:

čerstvé kuřecí maso (17 %)*, sušený drůbeží protein (včetně krůtího 4 %), pšenice*, škvarkový protein, kukuřičná mouka *, sójový protein, oleje a tuky (včetně slunečnicového oleje 0,4 %), sójová mouka, řepné řízky*, sušený obilný protein, jaterní hydrolyzát, celulóza*, minerální látky, kvasnice (1 %)*, sušená jablečná dužina*. *Přísady přírodního původu

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
8.4
Produktová řada:
PERFECT FIT Natural Vitality z kurczakiem i indykiem dla dorosłych kotów
Značka:
PERFECT FIT

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
41
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
15.8
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.