Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Perfect Fit Junior XS / S Chicken granule pro štěňata a malá plemena, kuře 6 kg

Značka: PERFECT FIT
67535
622 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 156 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Granule s vysokým obsahem kuřecího masa pro štěňata středních a velkých plemen. Perfect Fit je vysoce kvalitní suchá psí výživa pro podporu mladistvého ducha Vašeho psa během celého jeho života.

Speciálně vyvinuté složení s ohledem na nejmladší

Výběr správného krmiva splňujícího nutriční požadavky štěňat je nesmírně důležitý, proto se vyplatí zvolit Perfect Fit Junior pro podporu jejich zdraví a správného vývoje těla. Jídlo poskytuje základní živiny pro zdraví a podporuje imunitní systém. Optimální hladiny vápníku a fosforu, přizpůsobené potřebám mladých psů, podporují správný růst a vývoj a jsou zodpovědné za správnou strukturu zubů. Složení se zvýšeným obsahem vitamínu E, manganu a zinku podporuje přirozené obranné mechanismy štěňat. Krmivo navíc obsahuje kvalitní bílkoviny, nezbytné ve výživě psa, které mají za úkol udržovat správnou mikroflóru střev a podporovat trávicí systém. Zinek a slunečnicový olej pečují o zdraví kůže a srsti mladého psa, udržují srst hladkou a lesklou a kůži v dobré kondici. Receptura vyvinutá veterináři a specialisty na výživu z WALTHAM™ Institute of Animal Science.

Chcete-li se tedy postarat o pohodlí svého psa, vyberte správné krmivo a doplňkové produkty, kterými doplníte jeho každodenní stravu.

Prohlédněte si granule, kapsičky a lahůdky dostupné na maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Složení:

sušený drůbeží protein (včetně kuřecího 23%), pšenice, kukuřice, drůbeží tuk, sušený hovězí protein, řepné řízky, hydrolyzát kuřecích jater, minerální látky, slunečnicový olej (0,40%), extrakt z čekanky, rybí tuk.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PERFECT FIT

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
29
Druh bílkovin:
Kuře
Fosfor (%):
1.2
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.