Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEPE mini chunkies Wild Boar 70 g pamlsky pro dospělé psy

65925
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dopřejte svému mazlíčkovi chvíle plné štěstí a radosti

PEPE mini chunkies Wild Boar jsou přírodní pamlsky malých rozměrů, které mohou díky své měkkosti jíst psi všech velikostí. Maso pochází z evropské produkce (chov respektující zdraví a dobré životní podmínky zvířat). Čerstvě připravené kousky masa a vnitřností z divočáka, které se suší speciálním horkovzdušným procesem, jsou při konzumaci mimořádně křehké a křupavé. Konzumace pamlsků Paka Zwierzaka s divočákem masíruje dásně a čistí zubní kámen, čímž se stará o ústní hygienu vašeho mazlíčka. Svačina je ideální na trénink, do školy nebo jako svačina mezi jídly. Vysoká chutnost a intenzita zdravého masa přináší vašemu psovi spoustu radosti, navíc díky absenci konzervačních látek, zvýrazňovačů chuti, aromat a plnidel může váš pes tuto přírodní pochoutku jíst každý den a přinášet mu spoustu radosti. Na stránkách maxandmrau.cz najdete i další přírodní pochoutky od Paka Zwierzaka.

Složení:

99% divočák (v tom 60% maso, 39% vnitřnosti), 1% glycerol
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
49.1
Druh bílkovin:
Divoké prase
Tuky (%):
27.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.