Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Vital Protection jehněčí a kuřecí maso v želé 52x 100 g

Značka: PEDIGREE
66639
676 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 169 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE Vital Protection je krmivo pro psy, které splňuje jejich univerzální nutriční potřeby a pomáhá jim zůstat zdraví a plní vitality.

PEDIGREE Vital Protection je krmivo pro psy, které splňuje jejich univerzální nutriční potřeby a pomáhá jim zůstat zdravý a plný vitality. Toto mokré krmivo je vyrobeno z těch nejlepších ingrediencí a máčené ve chutném želé, aby si váš pes mohl pochutnat každý den. Každý sáček obsahuje šťavnaté masité kousky, které uspokojí chuť vašeho mazlíčka. PEDIGREE Vital Protection je přípravek vyvinutý ve spolupráci s veterináři pro dospělé psy. Krmivo podporuje imunitní systém díky obsahu vitaminu E a minerálních látek, neobsahuje umělé přísady jako cukr, umělá barviva, aromata a konzervanty. Přírodní vláknina, která je součástí složení, pomáhá udržovat zdravý trávicí systém psa. PEDIGREE Vital Protection Jelly je k dispozici v příchutích jehněčí a kuřecí a každý sáček váží 100 g.

0

Součásti:

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
5.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.5
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
870
Tuky (%):
4.5
Vápník (%):
0.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.