Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Pedigree Schmackos Drůbeží/Jag/Beef pamlsky pro dospělé psy 5 x 158 g

Značka: PEDIGREE
66800
358 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 89 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Přírodní složení, vhodná forma

Recept je založen na přírodních surovinách. Neobsahuje žádná umělá barviva ani zvýrazňovače chuti. V krmivu jsou však i vitaminy na podporu imunity psa a minerály na posílení kostí, včetně vápníku. Nízkokalorické proužky jsou uzavřeny v obalu s praktickým uzávěrem, takže si svačinka déle uchovává svou chuť a vůni.

Svačinka vyvinutá odborníky

Recepturu psího snacku vyvinuli odborníci na výživu a veterináři z WALTHAM Animal Nutrition Centre. Výsledkem je zdraví prospěšný snack, který dospělým psům dodává vitamíny, minerály a omega-3 mastné kyseliny, které potřebují pro svou pohodu, a zároveň zaručuje příjemný kulinářský zážitek díky své skvělé chuti a vůni.

Měkké proužky ideální ke žvýkání

Svačinka pro dospělé psy byla vytvořena ve formě proužků, které se ideálně hodí k trhání a žvýkání, což je činnost, kterou většina domácích mazlíčků miluje. Je to skvělý doplněk denní stravy, takže se vyplatí podávat ho svému mazlíčkovi mezi jídly. Chutné proužky jsou skvělou odměnou za úspěchy vašeho mazlíčka při výcviku nebo doplňkem k domácím hrám s vaším pejskem.

Složení:

Maso a vedlejší produkty živočišného původu (celkem 40 %, včetně 11 % drůbežího, 22 % hovězího a 5 % jehněčího), rostlinné produkty, obiloviny, minerální látky, cukry, oleje a tuky.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
25
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
3020
Tuky (%):
8.5
Vápník (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.