Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Jumbone Medium pro psy středních plemen s hovězím masem 12x 180 g

Značka: PEDIGREE
58802
707 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 177 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodná svačina pro vašeho psa

Pedigree Jumbone - lahodná svačina pro vašeho dospělého psa, která mu nejen dodá jedinečnou chuť, ale také stimuluje intenzivní žvýkání, což má příznivý vliv na zdraví svých zubů a dásní. Jumbone je unikátní kombinace masové náplně s křupavým povlakem, která vašemu pejskovi poskytuje dlouhou a příjemnou zábavu při žvýkání. K dostání v různých příchutích jistě uspokojí chutě každého mazlíčka. Důležité je, že Pedigree Jumbone obsahuje složky, které pomáhají snižovat tvorbu zubního kamene, takže si váš pes může užívat zdravé zuby a svěží dech. Svačina je také bez přídavku umělých barviv a příchutí, díky čemuž je ideální a bezpečnou pochoutkou pro každodenní podávání. Pedigree je navíc renomovaná značka, která se stará o zdraví a pohodu psů a nabízí nejen lahodné pamlsky, ale také kompletní krmivo, doplňky stravy a mnoho dalších produktů. Složení:

obiloviny, cukry, minerální látky, vedlejší výrobky rostlinného původu, maso a vedlejší výrobky živočišného původu (min. 4 % hovězí), antioxidanty, konzervanty.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.16
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7.3
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Tuky (%):
2.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.