Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE granule pro dospělé psy malých plemen, drůbež a zelenina 6x 2 kg

Značka: PEDIGREE
55052
1242 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 311 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo PEDIGREE Adult Small Dog

Krmivo PEDIGREE Adult Small Dog je kompletní krmivo speciálně vyvinuté pro dospělé psy malých plemen s hmotností do 10 kg. Tato jedinečná receptura podporuje čtyři klíčové oblasti zdraví vašeho psa: trávení, kůži a srst, imunitu a zuby. Krmivo obsahuje vysoce kvalitní živočišné bílkoviny, vitamín B a železo, které pomáhají vašemu psovi užívat si plnohodnotný život a vitalitu. Granule byly přizpůsobeny velikosti čelistí psa pro pohodlné žvýkání. Receptury krmiv PEDIGREE Adult Small Dog obsahují přírodní vlákninu a vysoce kvalitní bílkoviny, které podporují zdravé trávení vašeho psa. Krmivo navíc obsahuje esenciální tuky, jako je slunečnicový olej, který pomáhá vyživovat kůži a srst vašeho psa. Do receptur byl přidán také vitamin E, známý pro svou antioxidační funkci, a minerální látky, které posilují imunitní systém vašeho psa.

Maso a výrobky živočišného původu (včetně 4 % drůbežího masa v hnědých granulích), oleje a tuky (včetně 0,5 % slunečnicového oleje), výrobky rostlinného původu (včetně 2 % řepných řízků), minerální látky (1,8 %, včetně 0,7 % tripolyfosforečnanu sodného jako účinné látky v hnědých granulích), zelenina (včetně 4 % mrkve v oranžových granulích, 4 % hrachu v zelených granulích), rostlinné bílkovinné extrakty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
12
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
22
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
13
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.