Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE DentaStix (velká plemena) zubní pamlsky pro psy 112 ks 16x270 g

Značka: PEDIGREE
32937
1131 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 283 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE DentaStix (velké plemeno) je zubní pamlsek pro psy, který poskytuje každodenní péči o ústní dutinu.

PEDIGREE DentaStix (velké plemeno) je zubní pamlsek pro psy, který poskytuje každodenní péči o ústní dutinu. Balení obsahuje 7 kusů pochoutky, každý o hmotnosti 38g. DentaStix podporuje zdraví dásní, snižuje usazování zubního kamene až o 80 % a čistí těžko dostupné zuby. Složení pochoutky jsou obiloviny, produkty rostlinného původu, maso a živočišné produkty, minerální látky (včetně 2,7% tripolyfosfátu sodného), rostlinné bílkovinné extrakty, oleje a tuky. Neobsahuje žádná umělá barviva ani příchutě. Výhřevnost přípravku je 305 kcal/100 g. Pamlsek DentaStix je určen pro psy starší 4 měsíců s hmotností nad 25 kg. Velcí psi, např. labradoři, by měli dostat 1 kus pamlsku denně. Po otevření obalu pochoutku spotřebujte do 14 dnů a skladujte v suchu a chladu. Poskytnutím DentaStix svému psovi se staráte o jeho zdraví a vitalitu. Pravidelné podávání pochoutky pomáhá udržovat zdraví dásní a zabraňuje tvorbě zubního kamene, který ovlivňuje stav zubů. Díky tomu bude mít váš pes zdravé a čisté zuby a svěží dech.

0

Složení:

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.08
Velikost mazlíčka:
Velká plemena
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní
Věk mazlíčka od:
18. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
10
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.