Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE DentaStix Small 112ks 110 g*16 Small Breeds

Značka: PEDIGREE
32958
849 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 212 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE DentaStix Malý dentální pamlsek pro psy

Pedigree DentaStix je chutný dentální pamlsek pro psy středních plemen, který pomáhá snižovat tvorbu zubního kamene až o 80 %. Díky svému jedinečnému tvaru X a speciálnímu abrazivnímu povrchu čistí DentaStix těžko dostupné zuby a pomáhá udržovat dásně zdravé. Pochoutka má nízký obsah tuku a neobsahuje žádná umělá barviva, příchutě ani přidaný cukr. 112dílná sada PEDIGREE® DentaStix obsahuje 4 balení po 28 pamlscích pro psy malých plemen, jako jsou jezevčíci, o hmotnosti 5–10 kg.

Složení:

obiloviny, vedlejší produkty rostlinného původu, minerální látky včetně 2,7% tripolyfosfátu sodného, maso a vedlejší produkty živočišného původu, oleje a tuky. Analytické složky Bílkoviny: 7 Obsah tuku: 1,7 Anorganické látky: 6 Hrubá vláknina: 1 Vlhkost: 14. Doplňkové látky / 1 kg: Doplňkové látky: Vitamín E: 1365 mg Heptahydrát síranu zinečnatého: 1055 mg Senzorické doplňkové látky: hovězí maso, příchuť 2 mg: 13 Kuřecí příchuť: 22,9 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.44
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Hygiena dutiny ústní
Věk mazlíčka od:
4. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
10
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.