Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Dárková sada pamlsků pro psy 237 g

Značka: PEDIGREE
73442
98 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 25 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dárková sada pro psy PEDIGREE

Nezapomeňte na vánoční dárek pro svého psího kamaráda. Udělejte svému mazlíčkovi radost a darujte mu k Vánocům pamlsky Pedigree zabalené ve sváteční krabici. Obsahuje 3 pamlsky: Pedigree Rodeo, Pedigree Dentastix a Pedigree Jumbone. Za tyto znamenité pamlsky by se nejeden pes přimluvil lidským hlasem - pravděpodobně by si řekl o další! Jedná se o fantastický, krásně zabalený vánoční dárek pro vašeho psa - připravený k umístění pod vánoční stromeček. Dopřejte svému mazlíčkovi ještě více lásky a ten nejlahodnější dárek, aby viděl, jak radostí vrtí ocasem! Sada obsahuje: - pamlsky pro psy a kočky: - Pedigree Rodeo 1x70g - pamlsky pro psy s krůtí příchutí - Pedigree Dentastix 1x77g - dentální pamlsky pro vašeho psa - Pedigree Jumbone 1x90g - pamlsky pro psy s krůtí příchutí.

Složení:

Pedigree Rodeo s krůtí příchutí

Složení:

produkty rostlinného původu, obiloviny, cukry, minerální látky, maso a produkty živočišného původu, oleje a tuky, semena.

Přídatné látky / 1 kg:

Doplňky stravy: Vitamín A: 5293 m.j., vitamín E: 53,0 mg, železo (síran železnatý, monohydrát): 16,0 mg.

Senzorické přídatné látky: krůtí aroma: 0,90 mg.

Analytické složky (v %):

Hrubý protein: 23,0; hrubé tuky: 3,0; anorganické látky: 6,0; hrubá vláknina: 2.0; moisture content: 20.0; calcium: 0,70; omega-3 mastné kyseliny: 635,0 mg/kg.

Výhřevnost: 288 kcal/100 g.


Pedigree Dentastix

Složení:

obiloviny, výrobky rostlinného původu, minerální látky (včetně tripolyfosforečnanu sodného 2,3 %), maso a výrobky živočišného původu, oleje a tuky. Přídatné látky / 1 kg:

Doplňky stravy:

Vitamín E: 1365 mg, zinek (síran zinečnatý, sedmihydrát): 190,0 mg.

Senzorické přídatné látky:

Kuřecí aroma: Kuřecí maso: 45,9 mg. Analytické složky (v %): bílkoviny: 9,6; obsah tuku: anorganické látky: 5,7; hrubá vláknina: 0,4.

Kalorická hodnota: 320 kcal/100 g.


Pedigree Jumbone s krůtí příchutí

Složení:

Obiloviny, výrobky rostlinného původu, cukry, minerální látky, maso a výrobky živočišného původu, bílkovinné extrakty rostlinného původu, semena, oleje a tuky, šalvěj.

Kalorická hodnota: 317 kcal/100 g

Přídatné látky / 1 kg:

Doplňky stravy: Vitamin A: 5000 m.j., vitamin E: 50,0 mg, železo (síran železnatý, monohydrát): 15,0 mg.

Senzorické přídatné látky: krůtí aroma: 1,5 mg.

Analytické složky (%):

bílkoviny: 7,0; obsah tuku: 1,5 %: 1.4; inorganic matter: 3.8; crude fibre: 3,0; vápník: 0,60; omega-3 mastné kyseliny: 800 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.24
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.