Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Biscrok 500 g pamlsek pro psy 500 g

Značka: PEDIGREE
32959
763 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 191 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE Biscrok, pamlsky pro psy ve tvaru kostky

Pedigree Multi Biscrok jsou jedinečné sušenky ve tvaru malých kostí, ideální pro vašeho psa. Tento pamlsek, vyvinutý odborníky na výživu a veterináři, je bohatý na vápník, bílkoviny, výživné obiloviny a minerály, stejně jako vitamíny A a E. Obsahuje také Omega 3 mastné kyseliny, které podporují přirozenou obranyschopnost vašeho psa a pomáhají udržovat jeho zuby a kosti zdravé.

Složení:

maso a produkty původu 4 % kuře v bílé sušence, 4 % hovězího v hnědé sušence a 4 % jehněčího v červené sušence), vedlejší produkty rostlinného původu, obiloviny, oleje a tuky, minerální látky, semena, bylinky. ANALÝZA protein 13,5 %, hrubá vláknina 2 %. tuk 8 %, anorganické látky 6 %, vápník 1,2 %. DOPLŇKOVÉ LÁTKY / 1 kg vitamin A 5712 IU, vitamin E 57,1 mg, síran železnatý monohydrát 52,2 mg omega mastné kyseliny 605 mg/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
6
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Věk mazlíčka od:
12. měsíce

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Metabolická energie (%):
3170
Tuky (%):
10
Vápník (%):
3
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.