Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Adult kapsička s výběrem příchutí s hovězím a drůbežím masem v želé 52x100 g

Značka: PEDIGREE
32974
696 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 174 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
PEDIGREE Adult je ideální nabídka pro majitele psů, kteří chtějí splnit požadavky svého čtyřnožce a pečovat o jeho zdraví. Bez ohledu na věk, plemeno nebo životní styl vašeho psa je to chutná a výživná volba pro každého psa.

PEDIGREE Adult Jelly Flavour Selection je kompletní krmivo pro dospělé psy navržené odborníky na výživu a veterináři z institutu WALTHAMTM vědy o zvířatech. Výrobek se skládá z masitých kousků ponořených do chutného želé, obohaceného o přírodní složky, vitamíny a minerály. Krmení vašich mazlíčků mokrým krmivem může mít mnoho výhod, jako je zlepšení zdraví a trávení. Dietní vláknina obsažená v PEDIGREE dietě pomáhá udržovat zdravá střeva a postavu. Kromě toho vitamín E obsažený v krmivu podporuje imunitní systém psa. Pedigree Adult je zdravé krmivo bez umělých aromat a konzervačních látek, obsahující přírodní ingredience, které vašemu mazlíčkovi dodají správné množství bílkovin a vitamínů. V balení jsou dvě příchutě: mix hovězího a jater a mix drůbeže. Produkt je dostupný v balení obsahujícím 13 sáčků po 4 x 0,1 kg, celkem 52 sáčků.

Složení:

Kousky bohaté na směs hovězího a jater - maso a vedlejší produkty živočišného původu (40 %, přírodního původu^ 93 %; včetně směsi 6 % hovězího a vepřová játra 9 % v kusech**), bílkovinné extrakty rostlinného původu, obiloviny, oleje a tuky, minerální látky (0,6 %), vedlejší výrobky rostlinného původu^ (včetně sušené řepné dužiny 0,5 %). ^ složky přírodního původu. ** Kousky obvykle tvoří 48 % produktu Kousky bohaté na drůbež - maso a vedlejší produkty živočišného původu (40 %, 93 % přírodního původu^, včetně 14 % drůbeží a 9 % vepřových jater na kousky**), rostlinné bílkovinné extrakty, obiloviny, oleje a tuky, minerální látky (0,6 %), vedlejší výrobky rostlinného původu^ (včetně sušených řepných řízků 0,5 %). ^ složky přírodního původu. **kousky obvykle tvoří 48 % produktu Kalorie: 81 kcal/100 g Doplňkové látky / 1 kg: Dietní doplňkové látky: Vitamin D?: 200 IU, Vitamin E: 60,0 mg, Měď (síran měďnatý, pentahydrát) : 1,7 mg, Jód (jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,28 mg, Železo (monohydrát síranu železnatého): 3,6 mg, mangan (monohydrát síranu manganatého): 2,2 mg, monohydrát síranu zinečnatého): 22,7 mg / Technologické doplňkové látky: Cassia guma: 2100 mg Analytické složky (%): protein: 8,5; obsah tuku: 5,2; anorganická hmota: 2,0; hrubá vláknina: 0,40; vlhkost: 83

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Produktová řada:
PEDIGREE Adult kapsička v žele s hovězím masem, s drůbeží
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Doplnění vitamínů

Složení

Druh bílkovin:
Produkty živočišného původu
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.