Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

PEDIGREE Adult 10x 300 g paštika pro psy s hovězím masem a játry v pěně

Značka: PEDIGREE
69534
586 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 147 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Kompletní a vyvážené krmivo

PEDIGREE Adult with Beef and Liver Mousse je vysoce kvalitní vlhké krmivo speciálně vyvinuté pro dospělé psy. Toto kompletní krmivo bylo vyvinuto veterináři a odborníky na výživu z WALTHAM Animal Science Institute. Obsahuje vitamín E s antioxidačními vlastnostmi, který podporuje přirozenou obranyschopnost psa. Zinek obsažený v krmivu navíc pomáhá udržovat zdravou kůži a srst. Krmivo PEDIGREE s hovězím masem a játry je přizpůsobeno specifickým potřebám dospělých psů a chutná a jemná konzistence pěny uspokojí i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Za zmínku také stojí, že obaly našich potravin jsou 100% recyklovatelné, což je dobré pro životní prostředí

Složení:

maso a vedlejší produkty živočišného původu (42 %, 96 % přírodního původu*; včetně 4 % hovězího a 4 % jater), obiloviny, minerální látky, vedlejší produkty rostlinného původu (včetně sušené řepné dužiny 0,5 %). *Přísady přírodního původu.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PEDIGREE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
7
Druh bílkovin:
Maso
Metabolická energie (%):
900
Tuky (%):
5.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.