Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Paka Zwierzaka sušený jehněčí bachor 100 g - pamlsky pro psy všech věkových kategorií

66797
57 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 14 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vysoká kvalita výrobku je zaručena výrobním procesem, na který dohlíží veterinární inspekce. Sušené jehněčí maso pochází z evropského chovu a vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin, vitamínů skupiny B a velkým množstvím zinku a železa, které podporují správnou funkci krevních a nervových buněk.

Aromatické a chutné žvýkání

S péčí o naše čtyřnohé miláčky se snažíme sestavit jejich jídelníček tak, aby jeho vůně a chuť podněcovala mazlíčky k jídlu a každá porce byla šetrná k psímu organismu. Sušený jehněčí bachor je lahodná, aromatická, výživná a přírodní pochoutka, která zpestří každodenní stravu každého domácího mazlíčka.

Výživná pochoutka třídy PREMIUM.

Jehněčí bachor vzniklý pomalým sušením je pochoutka, která se vyznačuje nízkým obsahem bohatých mikroprvků a bílkovin. Tato vlastnost řadí pamlsek do třídy PREMIUM, se kterou můžete hýčkat i toho nejnáročnějšího a nejalergičtějšího psa. Podáváním tohoto přípravku svému domácímu mazlíčkovi podporujete jeho trávicí systém, střevní peristaltiku a proces trávení.

Složení:

jehněčí bachor 100%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
44.2
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
30.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.