Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Paka Zwierzaka králík a divočák s dýní 400 g - konzerva pro psy všech věkových kategorií

66790
67 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 17 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Králík a divočák s dýní - pořádná porce pro psy

Králík je jemné bílé maso, které obsahuje vitamíny, minerály, aminokyseliny a velké množství bílkovin s nízkým obsahem tuku. Divoké prase doplňuje krmivo pro psy s nádhernou vůní a chutí exogenních aminokyselin bílkovin. Toto maso je bohaté na Vitamíny skupiny B, minerály a lehce stravitelné železo. Dýně naopak poskytuje porci Vitamínů A, C, E, K a skupiny B, stejně jako hořčíku, zinku, draslíku a kyseliny listové.

Hypoalergenní složení

Krmivo je sestaveno tak, aby bylo hypoalergenní. Díky tomu je vhodné i pro psy s citlivým žaludkem. Krmivo dodává psům základní živiny a je také lehce stravitelné.

Pouze přírodní složky

Krmivo bez obilovin je vyrobeno výhradně z přírodních surovin, z nichž až 96% tvoří šťavnaté čerstvé maso doplněné vnitřnostmi a obohacené o esenciální vývar. Neobsahuje žádné umělé konzervační látky, barviva ani látky zvýrazňující chuť a vůni krmiva pro psy.

Složení:

králík a divočák 96,4% (včetně masa a vnitřností 50% divočák, kančí vývar 28,4%, králík 20%), dýně 2%, minerální látky a vitamíny 1%, lososový olej 0,5%, novozélandská zelená mušle 0,1%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.5
Druh bílkovin:
Králík
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.