Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Paka Zwierzaka jelen s mrkví 200 g - sušenky pro psy všech věkových kategorií

66796
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Pamlsky vhodné pro zuby

Tvar a velikost sušenek bez obilovin, bohatých na jelení maso, s přídavkem zeleniny, hrušky a řas byly promyšleně navrženy tak, aby byly vhodné pro malé, střední i velké psy. Váš mazlíček si zamiluje žvýkání pamlsku, který masíruje dásně vašeho psa, čistí zubní kámen a poskytuje dávku živin nezbytných pro zdraví vašeho mazlíčka.

Přírodní složení a proces výroby

Psí sušenky vznikly sušením ingrediencí uvedených v receptu teplým vzduchem. Do jeleního masa a přírodních rostlinných přísad nebyly přidány žádné látky zvýrazňující chuť a vůni, umělé konzervační látky ani plnidla.

Sušenky bez obilovin jsou hodnotným pamlskem pro psy všech plemen. Nejenže chutnájí, ale také podporují zdraví a dobrou kondici vašeho domácího mazlíčka. Pokud chcete zajistit pohodlí svého domácího mazlíčka, vyberte mu správné krmivo a doplňkové produkty, které jsou k dispozici na maxandmrau.cz a které doplňují jeho každodenní stravu.

Složení:

jelení maso 45%, batáty 25%, hrušky 5%, celer 5%, červená řepa 5%, mrkev 5%, řasy 5%, slunečnicový olej 2%, lněné semínko 2%.
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
31
Druh bílkovin:
Jelen
Fosfor (%):
0.8
Tuky (%):
12.5
Vápník (%):
1.02
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.