Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

Paka Zwierzaka Cod Bar 100% 28 g - pamlsek pro dospělé psy

65930
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Dopřejte svému mazlíčkovi chvíle plné štěstí a radosti

Paka Zwierzaka Cod Bar je ručně vyráběná pochoutka ve formě tyčinky bez přidaných lepidel a barviv. Pochoutka obsahuje pouze přírodní suroviny nejvyšší kvality, takže si můžete být jisti, že když svému mazlíčkovi dáte tyčinku od společnosti Paka Zwierz, dáváte mu to nejlepší. Ručně vyráběná pochoutka je bohatá na bílkoviny a minerály, které jsou pro výživu vašeho domácího mazlíčka nezbytné. Navíc neobsahuje žádné konzervační látky a díky přírodnímu procesu sušení si zachovává své nutriční hodnoty. Kousátko je ideální pro uspokojení přirozené potřeby žvýkat a kousat a zároveň pečuje o ústní hygienu psa a chrání zuby před tvorbou zubního kamene. Pamlsek je vyroben v Polsku pod dohledem okresního veterinárního lékaře, takže je zcela bezpečný pro žvýkání a nerozpadá se na ostré kousky, takže je bezpečný pro psí dásně a nezpůsobuje jejich podráždění.

Složení: 100% treščí kůže

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.028
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PAKA ZWIERZAKA

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
89.3
Druh bílkovin:
Treska
Tuky (%):
2.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.