Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

ORIJEN Small Breed 1,8 kg granule pro dospělé psy malých plemen

Značka: ORIJEN
65257
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Psi malých plemen jsou jedineční a vyžadují krmivo bohaté na živiny a přizpůsobené jejich specifickým energetickým požadavkům. Krmivo ORIJEN Small Breed bylo vyvinuto speciálně pro menší psy. Skrývá v sobě velké množství bílkovin, živin a skvělou chuť, po které psi touží, v malých křupkách, které jsou pro malé psy lépe stravitelné. Masné složky ve složení pro malá plemena pocházejí z malých druhů zvířat, což odráží evolučně vzniklou stravu psů malých plemen.

Složení dělá rozdíl

Získáváme vysoce kvalitní, čerstvé a surové suroviny od důvěryhodných dodavatelů, abychom si byli jisti, že to, co se do našich krmiv dostává, je v pořádku. Naše ingredience poskytují bílkoviny a chuť, po kterých váš pejsek touží, aby si mohl naplno užívat života.

V čem je ORIJEN SMALL BREED jiný?

ODPOVĚĎ NA ENERGETICKÉ POTŘEBY | Granule bohaté na bílkoviny, které uspokojují vysoké energetické potřeby, a na vyvážené živiny, které pomáhají udržovat zdravou tělesnou hmotnost.

ZDRAVÉ OČI | Používáme vejce obohacená o lutein, který pomáhá udržet zdravé oči po celý život vašeho psa.

KRÁSNÝ ÚČINEK NA KŮŽI A SRST | Složení je plné živin, včetně vyvážených mastných kyselin Omega-3 a Omega-6, které mají příznivý vliv na kůži a srst.

PODPORA CELÉHO TĚLA | Receptura speciálně vyvinutá pro podporu imunitního systému vašeho psa, podporu aktivního životního stylu a podporu zdraví během stárnutí.

VÝJIMEČNÁ CHUŤ PRO DOSPĚLÉ | Chutné, lehce stravitelné krůtí a kuřecí maso a křehké křepelky přesvědčí i nepočetného jedince.

Složení:

čerstvé krůtí maso (15 %), čerstvé kuřecí maso (13 %), syrové křepelčí maso (4 %), čerstvá vejce z klecí (4 %), syrové celé okouníky (4 %), syrové celé sledě (4 %), čerstvá krůtí játra (4 %), čerstvá kuřecí játra (4 %), čerstvé krůtí srdce (4 %), čerstvé kuřecí srdce (4 %), dehydrované krůtí maso (4 %), dehydrované kuřecí maso (4 %), dehydrovaný sleď (4 %), dehydrovaná kuřecí játra (4 %), dehydrovaná vejce (4 %), celá červená čočka, celé fazole pinto, celá zelená čočka, kuřecí tuk (3 %), celé bílé fazole, celá cizrna, čočková vláknina, celá hrášek, krůtí chrupavka (0,5 %), kuřecí chrupavka (0,5 %), polakový olej (0,5 %), mrazem sušená kuřecí játra (0,5 %), zelené novozélandské mušle, čerstvá celá máslová dýně, čerstvá celá dýně, sůl, čerstvé jablka, čerstvá mrkev, čerstvé hrušky, čerstvá cuketa, kořen čekanky, čerstvé listy řepy, čerstvý kapusta, čerstvý špenát, čerstvé listy tuřínu, čerstvé celé borůvky, čerstvé celé jeřáby na, čerstvé celé bobule saskatoon, kořen lopuchu, levandule, kořen proskurníku, ostropestřec, šípky, kořen kurkumy
Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
1.8
Produktová řada:
ORIJEN Small Breed Dog
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
ORIJEN

Určení

Životní fáze:
Všechny

Složení

Bílkoviny (%):
39
Druh bílkovin:
Krůtí
Metabolická energie (%):
4432
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
18
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.