Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS pštros s bramborami 300 g pro psy

Značka: O'CANIS
56253
149 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 37 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Doplňkové krmivo pro psy je ideálním zpestřením každodenního jídelníčku vašeho mazlíčka. Masová miska v dóze obsahuje mleté pštrosí maso (50 %) spolu s bramborami (50 %), což je perfektní jídelní set pro vašeho psa. Výrobek neobsahuje konzervační látky a želatinu, což ovlivňuje jeho snadnou asimilaci a vysokou kvalitu. Pštrosí maso se vyznačuje nízkým obsahem tuku a je zdrojem kvalitních bílkovin. Krmivo v dóze je také pohodlným řešením při porcování - svému psovi tak můžete vždy podat správné množství krmiva. Je to také nízkokalorická nabídka, která pozitivně ovlivňuje zdraví a kondici vašeho mazlíčka. Doporučené množství krmiva se liší v závislosti na hmotnosti psa. Doplňková strava nemůže být základem jídelníčku, ale pouze jeho doplňkem. Dá se podávat mezi hlavními jídly, jako odměna, povzbuzení nebo pro zpestření každodenního jídelníčku. Vyberte si masovou misku v psí dóze a dopřejte svému mazlíčkovi chutnou a zdravou svačinu!

Složení:

Pštrosí a pštrosí droby (50 %), brambory (50 %) Rozbor: hrubý protein: 11 %, hrubý tuk: 6,1 %, hrubý popel: 1,5 %, surová vláknina: 0,7 %, vlhkost: 76,2 % Krmná doporučení: Tělesná hmotnost psa [kg] množství krmiva [g] do 3 kg 60 g do 5 kg 120 g do 10 kg 220 g nad 10 kg 300 g

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.3
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
11
Druh bílkovin:
Pštros
Tuky (%):
6.1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.