Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS losos a světlicový olej pro kočky 200 g

Značka: O'CANIS
56216
89 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.2 kg
95 Kč

89.00 Kč

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky s přírodními přísadami

Vlhké krmivo pro kočky O'canis Chicken Salmon Safflower Oil je kompletní krmivo pro kočky, které obsahuje přírodní složky, bez umělých konzervantů, příchutí a aromat. Při přípravě byly složky krmiva šetrně zpracovány, díky čemuž je snadno stravitelné a má vysokou míru tolerance pro vašeho mazlíčka. Vysoký obsah Omega-3 mastných kyselin a vitamínů v krmivu pomáhá předcházet vypadávání vlasů a udržovat je lesklé. Mokré krmivo O'canis Chicken Salmon Safflower Oil je ideální krmivo pro dospělou kočku, protože obsahuje plnou dávku živin. Obsah přírodního kuřecího a lososového masa zaručuje vysokou hladinu bílkovin a nedostatek obilovin ve stravě usnadňuje trávení. Krmivo neobsahuje zahušťovadla a atraktanty, což z něj dělá zdravou volbu pro vaši kočku. Krmiva O'canis vyrábí v Polsku rodinná firma již od 90. let, což zajišťuje nejvyšší kvalitu a čerstvost surovin.Složení:

Drůbež (drůbeží srdce, játra, krky, drůbeží žaludky) (83,9 %), losos (15 %), kardamomový olej (0,1 %)

ANALYTICKÉ SLOŽENÍ: hrubý protein 10 % hrubý tuk 6,5 % hrubý popel 2,4 % hrubá vláknina 0,4 % vlhkost 80 % vitamínů v přirozeném množství Karthusový olej snižuje riziko srdečních onemocnění

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
O'CANIS Kuře,Losos a šafránový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Drůbeží
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.