Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

O'CANIS králík, drůbež, lososový olej vlhké krmivo pro kočky 200 g

Značka: O'CANIS
56229
89 

Odesíláme do 72 hodin

Hmotnost
Doprava
Cena
0.2 kg
95 Kč

89.00 Kč

Zákaznické body: 22 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Zdravé a chutné krmivo pro vaši kočku!

O'Canis je mokré krmivo pro kočky, které bylo připraveno výhradně z čerstvého masa. Složení produktu je založeno na domácí receptuře a každá ingredience byla pečlivě vybrána tak, aby vaší kočce poskytla výživné a chutné krmivo. Krmivo O'Canis s králičím, drůbežím a lososovým olejem je nejen chutné, ale také zdravé jídlo pro vašeho mazlíčka. Výrobek neobsahuje umělá barviva, aromata a konzervační látky. Doplňky stravy obsažené v krmivu, jako je vitamín D3, vitamín E, zinek, mangan, jód a selen, zajišťují optimální množství živin pro vaši kočku. Vysoká kvalita složek krmiva O'Canis má pozitivní vliv na trávení a stav kůže a srsti vašeho mazlíčka. O'Canis se snadno používá – doporučuje se krmit při pokojové teplotě a zajistit přístup k čerstvé pitné vodě. Dopřejte své kočce chutné a zdravé jídlo – vyberte si O'Canis s králičím, drůbežím a lososovým olejem!

Složení:

83,9 % drůbež (srdce, játra, krky, žaludky) 15 % králík, 1 % anorganické látky, 0,1 % lososový olej.

Nutriční doplňkové látky na kg: vitamín D3 200I.E., vitamín E 30 mg, síran zinečnatý 15 mg, síran manganatý 3 mg, Jodičnan vápenatý 0,75 mg, Selenan sodný 0,03 mg, Turín 1 500 mg.

Použití: Kočky 2–3 kg: 135–200 g denně, Kočky 4–5 kg: 200–300 g denně, Kočky 6–7 kg: 400–450 g denně, Kočky 8 kg: 500 g denně,

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.2
Produktová řada:
O'CANIS Králík, drůbeží, lososový olej
Značka:
O'CANIS

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10.2
Druh bílkovin:
Treska
Tuky (%):
6.7
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.