Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

NATURES PROTECTION Superior Care Bílí psi Bez obilovin Bílé ryby Junior Small a Mini Breeds 10 kg s bílou rybou pro štěňata malých plemen s bílou srstí

72758
1584 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 396 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii

Kompletní, bezobilné krmivo pro štěňata od 3 do 12 měsíců věku. Může být podáván i březím a kojícím fenám. Vhodné pro malá a trpasličí plemena s bílou srstí.


Krmivo na bázi sušených bílých ryb. Receptura neobsahuje obilniny a je šetrná k citlivému trávicímu systému štěňat a psů s potravinovou intolerancí nebo alergií. Kompletní krmivo je vyvážené a plné živin nezbytných pro správný vývoj a růst štěňat a fen v nejtěžších obdobích jejich života.

Krmné pelety jsou speciálně přizpůsobeny kapacitě čelistí malých a trpasličích psů a štěňat. Složení krmiva Superior Care White Dogs Grain Free je přizpůsobeno bílé srsti psů, krmivo eliminuje zabarvení a omezuje tvorbu oranžových a žlutých skvrn na srsti psa. Zejména kolem očí a tlamy psa.


Krmivo zvláště doporučené pro plemena psů:

- Maltézský pes

- west highland teriér

- Bišonek

- Boloňský jazyk

- Čivava.


Klíčové vlastnosti:

- bez obilovin

- s bílou rybou

- pro štěňata malých a trpasličích plemen s bílou srstí

- lze podávat i březím a kojícím fenám

- zabraňuje zabarvení bílé srsti

- malé granule vhodné pro štěňata a psy malých plemen

-. lososový olej a krill poskytují omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny

- měsíček má protizánětlivé vlastnosti

- MicroZeoGen (MZG) - dynamicky mikronizovaný klinoptilit pomáhá účinně zachycovat a odstraňovat toxiny z těla a zvyšuje vstřebávání živin



Ingredience:

bílá ryba 42 % (sušené a jemně mleté), sušená bramborová dřeň, batáty, hrách, drůbeží tuk, krillová moučka (min. 4 %), řepné řízky, lososový olej, dynamicky mikronizovaný klinoptilolit (1 %), lněné semínko, fruktooligosacharidy, extrakt z juky, zelený čaj, sušený měsíček (zdroj luteinu).



Doplňky stravy:


Vitamín A (3a672a) – 18 000 IU, vitamín D3 (3a671) – 1 500 IU, vitamín E (3a700) – 530 mg, kyselina listová (3a316) – 1 mg, biotin (3a880) – 0,1 mg, síran železnatý) , monohydrát (3b103) – 50 mg, jodičnan vápenatý bezvodý (3b202) – 1,5 mg, síran měďnatý, pentahydrát (3b405) – 5 mg, síran manganatý monohydrát (3b503) – 20 mg, síran zinečnatý, monohydrát (3b605) – 115 mg, seleničitan sodný (3b801) – 0,1 mg.

Technologické doplňkové látky: extrakt z rozmarýnu, tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306(i)).



Analýza:

hrubý protein – 26 %, hrubá vláknina – 3,5 %, hrubý tuk – 15 %, hrubý popel – 9 %, vápník – 1,2 %, fosfor – 0,9 %, draslík – 0,6 %, sodík – 0,4 %, omega-3 mastné kyseliny kyseliny – 0,68 %, omega-6 mastné kyseliny – 2,81 %

Energetická hodnota: 3533 kcal/kg.


Nutriční doporučení:

Pro výsledky se doporučuje krmit alespoň 4 týdny. Ztráta barvy bude viditelná nejdříve v novém nátěru. U srsti s velkým zabarvením budou první účinky viditelné ještě později.


Přesné množství, které je třeba uvést, najdete na obalu krmiva. Při prvním krmení psů Superior Care White se doporučuje použít přechodné období, které může trvat týden až 10 dní. Během přechodného období smíchejte stávající jídlo s novým jídlem a zvyšujte podíl nového jídla každý den.

Zajistěte svému psovi přístup k čerstvé pitné vodě.

Krmivo skladujte na suchém a chladném místě.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
10
Velikost mazlíčka:
Malá a miniaturní plemena
Značka:
NATURES PROTECTION

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Bílá ryba
Fosfor (%):
0.9
Tuky (%):
15
Vápník (%):
1.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.