Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

N&DDog Prime Lamb &Blueberry 285 g mokré krmivo pro psy, jehněčí maso a borůvky, 285 g

Značka: FARMINA
57368
96 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 24 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Skutečné maso, zelenina a ovoce

Řada Natural & Delicious se skládá z zdravých jídel vyrobených z mokré stravy obsahující skutečné kousky masa, zeleniny a ovoce, vše namáčené v chutné omáčce.
Ano Složený pokrm bohatý na živiny probudí chuť k jídlu i toho nejvybíravějšího čtyřnohého psa.

Chcete-li svému psovi zajistit pohodlí, zvolte správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní jeho každodenní stravu.

Projděte si suché a mokré krmivo a pamlsky dostupné v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Hypoalergenní jehněčí pro speciální potřeby

Receptura krmiva je založena na výživném jehněčím, které je bohatým zdrojem ingrediencí, které vašemu milovanému mazlíčkovi dodají vysoce kvalitní živočišné bílkoviny.
Toto maso je ceněno pro své hypoalergenní vlastnosti, díky kterým se doporučuje zvířatům s jemným žaludkem a psům trpícím alergiemi.
Borůvka obsažená ve složení obohatí jídelníček psa o cenné vitamíny, minerály a polyfenoly, které posilují imunitní systém psa.

Složení:

jehněčí kolínka (50 %), borůvky (4 %), rybí tuk, živočišný tuk, předvařená rýže, fruktooligosacharidy, chondroitin sulfát, glukosamin, vitamíny, minerály

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.285
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
FARMINA

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.