Expresné doručenie
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

N&D Cat Prime Chicken & Pomegranate 80 g mokré krmivo pro kočky kuřecí maso a granátové jablko, 80 g

Značka: N&D
55240
Kontaktujte nás pro cenu

Odesíláme do 72 hodin

Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Made carnivores

N&D je krmný systém určený pro naše milované čtyřnohé masožravce. Obsahuje celých 60 % kvalitních surovin živočišného původu a v omezeném množství i předobiloviny: oves a špaldu.
Navíc se vyznačuje nízkým glykemickým indexem

Chcete-li zajistit své kočce pohodlí, vyberte si správné krmivo a doplňkové produkty, které doplní její každodenní stravu.

Prohlédněte si dostupné suché a mokré krmivo a pamlsky v obchodě maxandmrau.cz a dokončete perfektní sadu pro vašeho mazlíčka!

Prevence obezity a cukrovky

Prevence obezity a cukrovky

b>

Nízký glykemický index krmiva je skvělou podporou v prevenci obezity a cukrovky u koček.
Energie ze snědené porce se bude uvolňovat postupně během dne, takže se váš milovaný mazlíček nebude cítit potřeba svačit mezi jídly.
Jeho podáváním dodáte svému mazlíčkovi bohatství těch nejkvalitnějších vitamínů, které si díky lisování „za studena“ lépe uchovávají své vlastnosti.
Recept vytvořený ve spolupráci s Fakultou výživy zvířat Univerzity Frederika II. v Neapoli. vedl tým Farmina Vet Research k vývoji nutričního systému věnovaného povaze našich čtyřnohých členů domácnosti.

Složení:

Kuře (45 %), sleď, vařená slepičí vejce, sladké brambory, rybí tuk, granátové jablko ( 2 %), fruktooligosacharidy, cholinchlorid, chondroitin sulfát, glukosamin, vitamíny, minerály

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
N&D

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
1101
Tuky (%):
5.2
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.