Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Vet Solution Diabetic 400 g

Značka: MONGE
60541
172 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 43 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Unikátní ingredience

MONGE Vet Solution Diabetic je specializované krmivo pro citlivé kočky, které vyžadují kontrolu hmotnosti a metabolismu. Receptura obsahuje unikátní složky, jako je superoxiddismutáza (SOD) a xylooligosacharidy (XOS), které poskytují ochranu před oxidativním stresem a podporují střevní imunitu. Funkční potah Fit-aroma, obsahující slupky Psyllium, pomáhá kontrolovat hladinu glykémie tím, že zpomaluje vyprazdňování žaludku a upravuje vstřebávání střevních živin. To snižuje pravděpodobnost postprandiální hyperglykémie, což může vést ke snížení potřeby exogenního inzulínu. MONGE Vet Solution Diabetic obsahuje proteiny bohaté na inzulinogenní aminokyseliny, jako je arginin, leucin, fenylalanin a tyrosin, a také zvýšené hladiny taurinu, což pomáhá předcházet komplikacím diabetu, jako je neuropatie, retinopatie a selhání ledvin. Dietní sacharidy jsou zmírňovány omezenou želatinací tapioky a opožděnou absorpcí vyvolanou hlenem psyllia. Diabetes je častější u starších koček citlivých na selhání ledvin, proto je fosfor v dietě MONGE Vet Solution Diabetic vyvážen na relativně nízké úrovni ve srovnání s udržovací dietou.

0

Složení:

sušené kuře, maniok (tapioka), hydrolyzovaný lososový protein, bramborový proteinový koncentrát, nerozpustná hrachová vláknina, brambory, sušené ryby (ančovičky), pivovarské kvasnice, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolů a extrakt z rozmarýnu), lososový olej, sušený hrášek, vitamíny, slupky psyllia, xylooligosacharidy (XOS) 0,4 %, minerální látky, stopové prvky (vč. chelátové stopové prvky), taurin, L-karnitin, lyofilizovaný melounový plod 0,005% - zdroj superoxiddismutázy Analytické složky: hrubý protein 38%, obsah tuku 10%, anorganická látka 7,2%, hrubá vláknina 8%, L-karnitin 100mg /kg, energetický metabolismus 3190 kcal/kg (upravená vodní bilance) Doda Složení: doplňky stravy vitamin A (retinyl acetát): 25 000 IU, vitamin D3 (cholekalciferol): 1 500 IU, E1 (železo): 140 mg, E2 (jód): 3 mg, E4 (sírany): 8 mg, E5 (mangan) ): ): 21 mg, E6 (zinek): 95 mg, E8 (selen): 0,28 mg, konzervanty - antioxidanty

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
35
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.