Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE tuňák s kuřecím masem a krevetami 80 g

Značka: MONGE
60586
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Krmivo pro kočky Monge Natural s tuňákem, kuřecím masem a krevetami

Krmivo pro kočky Monge Natural je produkt nejvyšší kvality, který poskytuje vaší kočce vynikající chuť a nutriční hodnoty. Ingredience jsou přírodní, čerstvé a pečlivě vybrané, což zajišťuje lahodnost a nutriční hodnotu. Toto krmivo je bohaté na Omega 3 a bílkoviny, které pomáhají udržet vaši kočku v kondici a energii. Monge Natural s tuňákem, kuřecím masem a krevetami je zcela přírodní produkt, bez lepku, barviv a konzervantů. To znamená, že je to perfektní produkt pro kočku, která potřebuje zdravé a přirozené krmivo. Toto krmivo je perfektní pro udržení vaší kočky v dobré kondici a kondici, díky čemuž bude mít váš mazlíček každý den spoustu energie a elánu. Toto krmivo je vyrobeno v Thajsku s nejvyššími standardy kvality charakteristickými pro produkty Superpremium. Způsob podávání je velmi jednoduchý: 4/5 plechovky splňují denní potřebu průměrné hmotnosti kočky. Jídlo by mělo být podáváno při pokojové teplotě nebo ohřáté. Po otevření skladujte v lednici. Vždy umožněte svému mazlíčkovi přístup k čerstvé, čisté vodě.

Složení:

tuňák 45%, kuře 26%, krevety 5%, rýže 1%, FOS Analytické složení: vlhkost 79%, hrubý protein 18%, hrubé tuky 1%, hrubá vláknina 0,50%, hrubý popel 1%. Nutriční doplňkové látky: Vit. E 50 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
18
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.