Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Ovoce pro psy Monoprotein krůtí s rýží a pomerančem 400 g mokré krmivo pro psy 400 g

Značka: MONGE
63824
74 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Vybrané krůtí maso, bez umělých barviv a konzervantů

Monge MONOPROTEICO je chutné a zdravé krmivo pro dospělé psy ve formě paštiky.
Tento jedinečný produkt se vyznačuje vybraným krůtím masem nejvyšší kvalita, přídavek rýže a pomerančů, které poskytují vyváženou chuť a výživu.

Je známo, že monoproteinová krmiva obsahují pouze jeden zdroj bílkovin, což je výhodné zejména pro psy s potravinovými alergiemi nebo intolerancí .
Monge MONOPROTEICO poskytuje pouze vybrané krůtí maso, bez umělých barviv a konzervačních látek, což z něj dělá zdravou a přirozenou variantu pro vašeho mazlíčka.

Paštika Monge MONOPROTEICO obsahuje pouze ty nejkvalitnější ingredience, díky které váš pes dostane potřebné živiny v každé porci.
Tato chutná paštika je také bohatá na vitamíny A, E a D3, což pozitivně ovlivňuje zdraví a kondici vašeho psa.

Monge MONOPROTEICO je italská receptura s více než 50 lety zkušeností, která zaručuje kvalitu a spolehlivost každé porce.
Vysoká kvalita produktu je výsledkem pečlivě vybraných ingrediencí a precizního výrobního procesu, který umožňuje zachování nutričních hodnot v každém kousku paštiky.

Složení:

čerstvé krůtí maso (ekvivalent 100 % použité maso), tapioka (5 %), citrusová dužina (4 %), minerální látky. Analytické složky: vlhkost 80 %, hrubý protein 8,1 %, hrubé tuky 6,5 %, hrubá vláknina 0,8 %, hrubý popel 2 %. Nutriční doplňkové látky: Vit. A 2500 U.I./kg, Vit. D3 300U.I./kg, Vit. E7 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.1
Druh bílkovin:
Krůtí
Tuky (%):
6.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.