Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Natural Kitten krmivo pro koťata tuňák s kuřecími játry 80 g

Značka: MONGE
60552
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné a přirozené krmivo pro malá koťata

Krmivo se skládá z kousků tuňáka a kuřecích jater, které se rozplývají v tlamě koťat. Výrobek neobsahuje konzervační látky, barviva ani lepek, díky čemuž je pro kočku zcela přirozený a zdravý. Doplňkové krmivo obsahuje kvalitní suroviny dušené, díky čemuž si zachovávají svou nutriční hodnotu. Krmivo v želé je obohaceno o omega-3 mastné kyseliny a bílkoviny, které pomáhají udržovat zdravé a jemně vyrýsované kočičí tělo. Krmivo je díky nízkému obsahu tuku ideální pro kočky, které si potřebují udržet zdravou váhu. Krmivo je ideálním krmivem pro koťata, která potřebují energii na hraní a hraní. Kousky tuňáka a jater jsou navíc tak lahodné, že si koťata toto krmivo zamilují od prvního kousnutí.

Složení:

tuňák 45 %, kuřecí játra 5 %, rýže, FOS 400 mg/kg. Analytické složení: vlhkost 83 %, hrubý protein 12 %, hrubé tuky 1 %, hrubá vláknina 1 %, hrubý popel 2 %. Technologické přísady: zahušťovadla a želírující látky. Nutriční doplňkové látky: Vit E 50 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.