Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Natural Dog drůbeží panenka 95 g mokré krmivo pro dospělé psy 95 g

Značka: MONGE
60596
42 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro psy

MONGE Natural Dog Drůbeží svíčková 95g - lahodná a hodnotná svačinka pro vašeho mazlíčka! Drůbeží panenka je doplňkové krmivo pro psy, které je skvělým zdrojem bílkovin a základních živin. V kombinaci s rýží poskytuje kuřecí maso vyváženou stravu a je také lehčí než jiné maso, takže je ideální volbou pro psy, kteří potřebují nízkotučnou stravu. Výrobek je zcela přírodní a neobsahuje žádná umělá barviva, konzervanty ani lepek. Drůbeží panenka je v jemném želé, které dodává chuť a dodává dodatečnou hydrataci.

Složení:

kuře 50 %, rýže. Technologické doplňky: zahušťovadla a želírující látky. Analytické složení: vlhkost 82 %, hrubý protein 13 %, tuky a oleje 1,5 %, hrubá vláknina 1 %, hrubý popel 1 %

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.09
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
13
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.