Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Natural Cat Tuna s kuřecím masem a kukuřicí 80 g mokré krmivo pro dospělé kočky 80 g

Značka: MONGE
63831
37 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 9 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky

MONGE Přírodní tuňák pro kočky s kuřecím masem a kukuřicí 80 g - lahodné a zdravé krmivo pro vaši kočku! Toto doplňkové krmivo pro dospělé kočky obsahuje lahodného tuňáka, kuřecí maso a sladkou kukuřici ve vlastní šťávě, díky čemuž je nejen chutné, ale také bohaté na nutriční hodnoty. Řada NATURAL od MONGE je řada produktů, které byly vytvořeny pro přirozené krmení kočky za použití pouze těch nejkvalitnějších surovin. Toto krmivo pro kočky neobsahuje žádná umělá barviva, konzervační látky ani lepek. Ingredience byly vybrány tak, aby vaší kočce poskytly správné množství bílkovin, Omega 3 mastných kyselin a nízký obsah tuku, což přispívá ke zdravému životnímu stylu vaší kočky.

0

Složení:

tuňák 45 %, kuřecí maso 26 %, sladká kukuřice 5 %, rýže 1 %, FOS Analytical složení: vlhkost 79%, hrubý protein 18%, hrubé tuky 1%, hrubá vláknina 0,50%, hrubý popel 1%. Nutriční doplňkové látky: Vit. E 50 mg/kg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
18
Druh bílkovin:
Tuňák
Tuky (%):
1
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.