Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Monoprotein Solo krmivo pro psy Lamb 400 g vlhké krmivo pro psy, jehněčí maso 400 g

Značka: MONGE
63827
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteinové krmivo pro psy.

Monge DOG Solo Lamb je chutné a zdravé krmivo pro psy, které bylo vytvořeno pro psy s citlivým trávicím systémem. Výrobek z řady jednoproteinových krmiv MONOPROTEICO je připraven z výběrového jehněčího masa nejvyšší kvality, což zaručuje jeho vynikající chuť a nutriční hodnoty. Monge DOG Solo Lamb je 100% založeno na italské receptuře a jeho složení je obohaceno o vitamíny A, E, D3. To z něj dělá produkt, který psům nejen chutná, ale má i pozitivní vliv na jejich zdraví. Důležité je, že toto jídlo neobsahuje umělá barviva ani konzervační látky a jeho receptura má nízký obsah cukru, což ho činí ještě cennějším. Díky použití pouze jednoho druhu masa je Monge DOG Solo Lamb lehce stravitelné a nedráždí jemnou trávicí soustavu psů. Toto krmivo je vynikajícím řešením pro zvířata s potravinovými alergiemi a pro ty, kteří mají sklony k potravinové intoleranci.

Složení:

čerstvé jehněčí maso (odpovídá 100 % použitého masa). Analytické složky: vlhkost 80 %, hrubý protein 8 %, hrubé tuky 6 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,6 %. Nutriční doplňkové látky: Vit. A 1500 IU, Vit. D3 120 IU, vit. E 25 mg, Zinek 25 mg, Jód 0,28 mg, Hořčík 1,25 mg, Železo 20 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Jehněčí
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.