Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Monoprotein Solo krmivo pro psy kuře 400 g vlhké krmivo pro psy 400 g

Značka: MONGE
63829
65 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 16 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteinové krmivo pro psy.

Monge DOG Solo - Chicken je jedinečná placička pro vašeho psa, která jistě uspokojí jeho chuťové buňky. Vyrábí se 100% podle italské receptury, obsahuje pouze vybrané kuřecí maso nejvyšší kvality, zaručující zdroj bílkovin pouze z jednoho druhu masa. Bez umělých barviv a konzervantů a s nízkým obsahem cukru poskytne Monge DOG Solo - Chicken vašemu psovi vynikající výživu. Monge DOG Solo - Chicken je jednoproteinová placička, složená pouze z jednoho druhu masa. Díky tomu je vynikající volbou pro psy s potravinovými alergiemi nebo zažívacími problémy. Skládá se z 80% vlhkosti, což zajišťuje správné množství vody ve stravě vašeho psa. Obsahuje také cenné živiny, jako jsou vitamíny A, D3 a E, zinek, jód, hořčík a železo pro udržení vašeho psa v dobré kondici.

Složení:

čerstvé kuřecí maso (ekvivalent do 100 % použitého masa). Analytické složky: vlhkost 80 %, hrubý protein 8 %, hrubé tuky 6 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,5 %. Nutriční doplňkové látky: Vit. A 1500 IU, Vit. D3 120 IU, vit. E 25 mg, Zinek 25 mg, Jód 0,28 mg, Hořčík 1,25 mg, Železo 20 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.