Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Monoprotein Cat Sterilized granule pro dospělé sterilizované kočky se pstruhy 400 g

Značka: MONGE
60530
122 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 31 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MONGE Monoprotein Cat Sterilizované krmivo pro kočky se pstruhem 400 g

MONGE Monoprotein Cat Sterilized je perfektní krmivo pro sterilizované kočky, které pomáhá udržet jejich váhu pod kontrolou a zajišťuje jejich pohodu.
Je nízkotučný a zároveň je obohacen o unikátní zdroj živočišných bílkovin v podobě pstruha, který bude mít pozitivní vliv na kondici kočky.

V navíc tato potravina obsahuje přírodní prebiotika - xylooligosacharidy, které pomohou udržovat zdraví střev.
Složení dále obsahuje divokou růži, která má antioxidační účinek, a schidigera yucca, která reguluje pach výkalů, což bude mít jistě pozitivní vliv na kvalitu života naší kočky.

MONGE Monoprotein Cat Sterilizované krmivo bylo navrženo tak, aby doporučenou denní dávku krmiva bylo možné rozdělit na dvě jídla.
Je však třeba si uvědomit, že individuální potřeby zvířete se mohou lišit v závislosti na hmotnosti, věku a úrovni aktivity.

Složení:

sušený pstruh (26 %), pšenice, kukuřičný lepek, živočišný tuk (99,5 % čištěný kuřecí olej), hydrolyzované živočišné bílkoviny, ryby ( 99,5 % čištěný lososový olej), hrachová vláknina, xylo-oligosacharidy, minerální látky, juka schidigera (0,1 %), divoká růže (0,1 %). Analytické složky: hrubý protein 37%, hrubá vláknina 3%, hrubý tuk 12%, hrubý popel 5,5%, vápník 0,6%, fosfor 0,5%, hořčík 0,07%, sodík 0,1%, kyseliny omega-3 mastné kyseliny 0,3%, omega- 6 mastných kyselin 3,0 %. Doplňky stravy / kg: Vitamin A 30 700 IU, Vitamin D3 1620 IU, Vitamin E 72 mg, Selen 0,18 mg, Mangan 19,9 mg, Zinek 224 mg, Měď 6,1 mg, Železo 65,8 mg, Jód 2 mg, DL-methin 1 mg technický tauring 0m00mg technický L-karnitin 500 mg. Technologické přísady: Extrakty přírodního původu bohaté na tokoferol z rostlinných olejů

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Sterilizace

Složení

Bílkoviny (%):
37
Druh bílkovin:
Pstruh
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.