Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Mini Puppy krmivo pro štěňata 800 g

Značka: MONGE
60544
181 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 45 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
suché krmivo pro štěňata malých plemen do 12 měsíců věku a březí nebo kojící psy.

MONGE Mini Puppy je kompletní suché krmivo na bázi kuřecího masa a rýže pro štěňata malých plemen až do 12 měsíců věku a pro březí nebo kojící psy. Tento 800g sáček krmiva pro štěňata je bohatý na bílkoviny z čerstvého kuřecího masa a snadno stravitelné sacharidy z rýže, které poskytují nezbytnou energii pro zdravý růst vašeho štěněte v klíčových prvních měsících života. Použití vysoce kvalitních surovin, jako je rybí moučka, vaječný prášek a prebiotika, jako je FOS, činí z tohoto krmiva vynikající podporu pro vývoj vašeho štěněte. Obsahuje také glukosamin a chondroitin, které pomáhají udržovat zdravé klouby a optimální růst kostí. Krmivo má optimální poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin, které podporují zdravou kůži a lesklou srst a přispívají k psychické i fyzické pohodě vašeho štěněte. Rýže je hlavním zdrojem sacharidů v tomto krmivu a je snadno stravitelná a šetrná k trávicímu systému vašeho štěněte. Krmivo je vhodné i pro březí a kojící pejsky, které potřebují extra energii k podpoře sebe a svých štěňat.

Složení:

kuře (čerstvé 10 %, dehydrované 32 %), rýže, kukuřice, živočišný tuk (99,6 % tuku kuřecí olej, konzervovaný přírodními antioxidanty), řepné řízky, pivovarské kvasnice (zdroj MOS [mannan oligosacharidů] a vitamínu B12), kukuřičný lepek, hydrolyzované bílkoviny krmivo pro zvířata, ovesná mouka (zdroj jemné vlákniny), vaječná moučka (bohatá na ušlechtilé bílkoviny), ryby (sušený losos), rybí tuk (lososový olej), XOS (3g/kg xylooligosacharidů), hydrolyzované droždí (zdroj mannanových oligosacharidů), juka schidigera, spirulina. hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitin sulfátu), hydrolyzovaný měkkýš (zdroj glukosaminu), methylsulfonylmethan, kořen echinacey, oregano, sušený česnekový prášek Analytické složení: hrubý protein 30,00 %, hrubé oleje a tuky 18,00 %, hrubá vláknina 2,00 %, hrubý popel 7,00 %, vápník 1,50 %, fosfor 1,20 %, Omega 6 mastné kyseliny 7,00 %, Omega 3 mastné kyseliny 0,70 %. Metabolická energie 4 250 kcal/kg.Výživové doplňky: vitamin A 26 000 IU, vitamin D3 1 820 IU, vitamin E 200 mg, vitamin B1 20 mg, vitamin B2 25 mg, vitamin B6 12 mg, vitamin B12 240 mg, 50mg, biotinnia 32mg kyselina pantotenová 30 mg, kyselina listová 2,80 mg, cholinchlorid 3,200 mg, inositol 3,60 mg, síran manganatý monohydrát 32 mg, oxid zinečnatý (E6) 150 mg, síran měďnatý (E4) pentahydrát 13 mg, síran železnatý (E1nit)g 81mmonohydrát sodné soli ) 0,20 mg, jodičnan vápenatý (E2) 1,80 mg, L-karnitin 150 mg, technicky čistý DL-methionin 7,40 mg Technologické přísady/kg: přírodní směs tokoferolů a extrakt z rozmarýnu (rosmarinus officinalis) Organoleptické přísady /kg: přírodní extrakt z kaštanu 20 mg, artyčokový extrakt 300 mg

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.8
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Junior

Složení

Bílkoviny (%):
30
Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.