Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Mini granule pro dospělé psy malých plemen, 2,5 kg

Značka: MONGE
60513
472 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 118 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Přírodní krmivo pro psy

Kompletní a přírodní krmivo pro psy všech plemen, které vašemu psovi dodá všechny potřebné živiny pro silné svaly a kosti a krásnou srst. Jehněčí maso, rýže a brambory jsou hlavní ingredience tohoto jídla, které byly pečlivě vybrány a sestaveny podle originální italské receptury. MONGE Mini pro psy Jehněčí maso s rýží je krmivo, které splní potřeby vašeho čtyřnohého přítele. Hlavní složkou je jehněčí maso, které je zdrojem lehce stravitelných bílkovin a také minerálních látek, jako je železo, zinek a selen. Přídavek rýže a brambor dodá vašemu psovi dávku sacharidů, které jsou nezbytné pro udržení vysoké energetické hladiny. Toto krmivo obsahuje přírodní prebiotika - XOS, která ovlivňují činnost střev a zajišťují lepší vstřebávání živin. Díky obsahu chondroitinu, glukosaminu, vápníku a fosforu přispívá MONGE Mini pro psy Jehněčí s rýží a bramborem ke správnému vývoji kloubů a svalů a výtažky z artyčoku, echinacey, oregana a česneku stimulují imunitní systém a chrání játra. Výběrem MONGE Mini pro psa Jehněčí s rýží a bramborami si můžete být jisti, že váš pes bude mít výživné, chutné a zdravé jídlo. Výrobek je dostupný v 2,5 kg balení, díky čemuž je ideální pro malá plemena psů nebo jako chutná svačina pro větší psy

Složení:

jehněčí (čerstvé 10%, dehydrované 30%), rýže, bramborový proteinový koncentrát, kukuřice, řepné řízky, pivovarské kvasnice (zdroj MOS [ mannanooligosacharidy] a vitamín B12), hydrolyzovaný živočišný protein, živočišný tuk (obsah tuku 99,5 % kuřecí olej, konzervovaný přírodními antioxidanty), hydrolyzovaná chrupavka (zdroj chondroitin sulfátu), hydrolyzovaný měkkýš (zdroj glukosaminu), methylsulfonylmethan, XOS (3 g/ kg xylooligosacharidů), hydrolyzované kvasnice (zdroj mannanových oligosacharidů, yucca schidigera, spirulina, kořen echinacey, oregano, sušený česnekový prášek.

Analytické složení: hrubý protein 27,00 %, hrubé oleje a tuky 14,00 %, hrubá vláknina 2,50 %, hrubý popel 6,50 %, vápník 1,70 %, fosfor 1,10 %, Omega 6 mastné kyseliny 3,50 %, Omega 3 mastné kyseliny 0,50%. Metabolická energie 4 020 kcal/kg.

Doplňky výživy: Vitamin A 24 000 IU, Vitamin D3 1 700 IU, Vitamin E 190 mg, Vitamin B1 12 mg, Vitamin B2 15 mg, Vitamin B6 7 mg, Vitamin B12 150 mg, Biotin 20 mg, Niacin 30 mg C 200 mg, kyselina pantotenová 18 mg, kyselina listová 1,70 mg, cholinchlorid 2,500 mg, inositol 3,60 mg, síran manganatý monohydrát 32 mg, oxid zinečnatý (E6) 150 mg, síran měďnatý (E4) pentahydrát 13 mg síran sodný, 1mg monohydrát železnatý, 13mg seleničitan (E8) 0,20 mg, jodičnan vápenatý (E2) 1,80 mg, L-karnitin 100 mg, DL-methionin technicky čistý 1,60 mg.

Technologické přísady/kg: přírodní směs tokoferolů a extrakt z rozmarýnu (rosmarinus officinalis).

Organoleptické přísady/kg: přírodní extrakt z kaštanu 20 mg, extrakt z artyčoku 300 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
2.5
Velikost mazlíčka:
Malá plemena
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
27
Druh bílkovin:
Jehněčí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.