Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Jelly krmivo pro kočky s tuňákem a lososem 80 g

Značka: MONGE
60576
39 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 10 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné jídlo s tuňákem pro vaši kočku.

Monge Jelly - lahodná směs tuňáka a lososa v želé, která zajistí vaší kočce vysoce kvalitní přírodní krmivo. Toto doplňkové krmivo pro kočky je dokonalým způsobem, jak poskytnout vašemu mazlíčkovi nízkotučné bílkoviny a omega-3 mastné kyseliny. Výrobek je zcela přírodní, bez barviv a konzervačních látek, což zajišťuje jeho vysokou kvalitu. Monge Jelly je Superprémiový produkt, vyrobený z těch nejkvalitnějších surovin. Tuňák a losos poskytují vysokou nutriční hodnotu, zatímco fruktooligosacharidy (FOS) pomáhají udržovat zdravou střevní flóru vaší kočky. Želé poskytuje extra vlhkost, která je důležitá pro udržení vaší kočky hydratované. Řada JELLY je určena pro kočky, které preferují maso v želé, ne v omáčce. Výrobek poskytuje kousky masa v jemném želé, což je lahodná a zdravá nabídka pro každou kočku. Krmte svou kočku 4/5 plechovek Monge Jelly denně, abyste splnili její denní nutriční požadavky. Pamatujte, že produkt by měl být podáván při pokojové teplotě nebo zahřátý. Po otevření chlaďte, ale nepodávejte kočce příliš studený. Vždy zajistěte, aby měl váš mazlíček přístup k čerstvé a čisté vodě.

Složení:

50 % tuňák, losos 5 %, FOS (fruktooligosacharidy) Technologické složky: želírující činidlo. Analytické složení: vlhkost 82 %, hrubý protein 13 %, hrubé tuky 1 %, hrubá vláknina 1 %, hrubý popel 2 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.08
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Tuňák
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.