Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Grilované krmivo pro psy kousky jehněčího se zeleninou pro psy 100 g

Značka: MONGE
60491
26 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Lahodné jídlo s jehněčím pro vašeho psa.

Monge GRILL je skvělou volbou pro vašeho mazlíčka, který miluje jehněčí maso a zeleninu. Toto kompletní krmivo pro psy bylo vytvořeno podle originální italské receptury, která zajišťuje kompletní výživu pro vašeho psa. Hlavní složkou této potraviny je jehněčí maso, které tvoří až 40 % produktu. Je to skvělý zdroj bílkovin, které pomáhají budovat a opravovat svaly vašeho psa. Jehněčí maso navíc obsahuje esenciální mastné kyseliny, které pomáhají udržovat zdravou kůži a lesklou srst. Toto krmivo také obsahuje zeleninu, včetně hrášku, která poskytuje vitamíny a minerály nezbytné pro zdraví vašeho psa. Monge GRILL navíc obsahuje glukosamin a chondroitin, které napomáhají správnému vývoji kloubů vašeho psa. Monge GRILL je také produkt bez obilovin, což znamená, že neobsahuje obiloviny, které mohou u některých psů způsobit zažívací potíže.

Složení:

maso a masné výrobky 40 % (včetně jehněčího min. 4,2 %), zelenina (hrách min. 4,2 %), vitamíny, minerální látky. Analytické složení: vlhkost 79,5 %, hrubý protein 8 %, hrubé tuky 7,5 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2 %. Nutriční doplňkové látky: Vit. A 2000 UI/kg, Vit. D3 2000UI/kg, Vit. E 5 mg/kg, MSM (methylsulfonylmethan 80 mg/kg), glukosamin 80 mg/kg, chondroitin 40 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Kuře
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.