Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE FRUIT krmivo pro psy s kachnou a pomerančem 100 g

Značka: MONGE
60477
25 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MONGE FRUIT, krmivo pro psy s kachnou a pomerančem

MONGE FRUIT Paštika s kachnou a pomerančem - lahodná a výživná svačina pro vašeho psa! Tato paštika byla vytvořena podle původní italské receptury a obsahuje výrazné kousky kachny a pomeranče. Na rozdíl od mnoha jiných pamlsků pro psy neobsahuje ovocná paštika Monge žádná umělá barviva, konzervační látky ani trans-tuky. Složení tohoto produktu je založeno na čerstvém mase (80 %) včetně kachny (min. 10 %) a pomerančích (4 %), díky čemuž je zdrojem cenných bílkovin a živin. Kromě toho obsahuje ovocná paštika Monge také minerály, vitamíny a želírující látku. Je také důležité, aby tato paštika byla nejen lahodná, ale také zdravá a bezpečná pro vašeho psa. Díky přírodním složkám, které obsahuje, může být ovocná paštika Monge ideální svačinou nebo doplňkem každodenní stravy vašeho mazlíčka.

Složení:

čerstvé maso 80 %( kachna min.10%), pomeranč 4%, minerální látky, vitamíny, želírující látka. Analytické složky: vlhkost 80 %, hrubý protein 8,5 %, hrubé tuky 7 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 2,2 %. Nutriční doplňkové látky: vitamín A 3000 UI/kg, vitamín D3 400 UI/kg, vitamín E 15 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8.5
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.