Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fruit Dog paštika pro psy s krůtou a borůvkami 100 g

Značka: MONGE
60475
25 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 6 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výborná chuť bez umělých konzervantů.

Ovocná paštika Monge s krůtím masem a borůvkami - lahodná paštika s výraznými kousky krůty a borůvek, vytvořená podle originální italské receptury. Jedná se o produkt, který jistě osloví všechny milovníky lahodných chutí. Paštika je extrémně výživná a její složení je bez škodlivých přísad, jako jsou barviva, konzervanty a trans-tuky. Ovocná paštika Monge s krůtím masem a borůvkami je skvělou volbou pro lidi, kteří ocení chutné a zdravé jídlo. Díky pečlivě vybraným surovinám je paštika bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerály, které jsou pro naše tělo nezbytné. Krůtí maso, ze kterého byl vyroben, je zdrojem cenných bílkovin a borůvka dodává tělu vitamíny a antioxidanty. Výrobek se vyznačuje nejen jedinečnou chutí, ale také kvalitou surovin. Ovocná paštika Monge s krůtou a borůvkou neobsahuje umělé přísady, což zaručuje, že se jedná o bezpečný a zdravý produkt pro naše tělo. Paštika je balena do praktických dóz, které umožňují její dlouhodobé skladování v lednici.

Složení:

čerstvé maso 80 % (krůtí min. 10 %), borůvka 4 %, minerální látky, vitamíny, želírovací látka. Analytické složky: vlhkost 82 %, hrubý protein 9 %, hrubé tuky 7 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,2 %. Nutriční doplňkové látky: vitamín A 3000 UI/kg, vitamín D3 400 UI/kg, vitamín E 15 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Druh bílkovin:
Krůtí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.