Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fruit Dog Monoprotein krůta s pomerančem 150 g

Značka: MONGE
60499
45 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
MONGE Fruit Dog Monoprotein vlhčené krmivo pro psy s krůtou a pomerančem 150 g

MONGE Fruit Dog Monoprotein krůtí krůtí s pomerančem je vysoce kvalitní paštika pro psy s jednoproteinovým složením, vyrobená z výběrového krůtího masa maso a kousky pomeranče. Tato 100% italská receptura bohatá na vitamíny A, E a D3 zaručuje zdroj bílkovin pouze z jednoho druhu masa a neobsahuje umělá barviva ani konzervanty. Díky receptuře s nízkým obsahem cukru je toto krmivo ideální pro psy s potravinovými alergiemi. MONGE Fruit Dog Monoprotein Turkey & Orange Pate je skvělou volbou pro psy, kteří potřebují monoproteinovou dietu. Krůtí maso je vybíráno z těch nejkvalitnějších surovin a kousky pomeranče dodávají pokrmu jedinečnou chuť. Paštika se snadno podává a lze ji použít jako přísadu do suchého nebo mokrého jídla.

Složení:

čerstvé krůtí maso (odpovídá 100 % použitého masa), tapioka, kousky pomeranče 4 %. Nutriční doplňkové látky: Vit. A 1500 IU, Vit. D3 120 IU, vit. E 25 mg, Zinek 25 mg, Jód 0,28 mg, Hořčík 1,25 mg, Železo 20 mg. Analytické složky: vlhkost 80 %, hrubý protein 8 %, hrubé tuky 6 %, hrubá vláknina 0,5 %, hrubý popel 1,5 %.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.15
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Krůtí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.