Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Fresh Dog Vitello Adult 400 g konzerva pro psy telecí v těstíčku

Značka: MONGE
60534
42 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Skvělá volba pro psy

Pokud hledáte lahodné, zdravé a přirozené krmivo pro svého psa, Monge Fresh Dog Dog Food with Telecí je dokonalou volbou. Tato lahodná paštika s jemnými kousky dušeného telecího masa v křupavém těstíčku bude vašemu psovi vždy chutnat.

Monge Fresh Dog je krmivo pro psy, které bylo vytvořeno z přírodních surovin a bez umělých přísad, díky čemuž je vhodné pro psy všech věkových kategorií a plemen. Suroviny jsou pečlivě vybírány a telecí maso je eticky chováno a zpracováváno, což zajišťuje vynikající kvalitu masa. Krmivo neobsahuje umělé konzervanty ani barviva, díky čemuž je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem.

Monge Fresh Dog je vynikající volbou pro psy, kteří potřebují ve stravě správné množství bílkovin. Telecí maso je bohaté na bílkoviny, které pomáhají udržovat svaly vašeho psa v dobré kondici, dodává energii a pomáhá udržovat zdravou kůži a srst.

Složení:

Maso a výrobky živočišného původu (26 % čerstvé telecí maso a 10 % kuřecí maso), obiloviny, oleje a tuky, minerální látky.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
telecí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.