Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE Dog Fruit Monoprotein konzerva pro psy s kuřecím masem a ananasem 400 g

Značka: MONGE
63825
74 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 19 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Monoproteinové krmivo pro psy

Monge MONOPROTEICO Dog Fruit s kuřecím masem a ananasem je monoproteinové krmivo pro psy, které bylo vyvinuto tak, aby vašemu psovi poskytlo kompletní stravu. Obsahuje vybrané kuřecí a ananasové maso, které je bohaté na bílkoviny a živiny, jako jsou vitamíny A, E a D3. Tato paštika neobsahuje umělá barviva ani konzervační látky, což zajišťuje, že jde o zdravé a přirozené krmivo pro vašeho psa. Je ideálním krmivem pro psy, kteří trpí přecitlivělostí na krmivo nebo mají zažívací potíže. Toto krmivo je lehce stravitelné a má nízký obsah cukru, takže je vhodné pro psy s cukrovkou nebo problémy se štítnou žlázou. Tato paštika také neobsahuje umělá plniva a přísady, jako je lepek a laktóza, takže je skvělou volbou pro psy s potravinovými alergiemi.

Složení:

čerstvé kuřecí maso (odpovídá 100 % použitého masa), tapioka, kousky ananasu 4 %, oleje a tuky (rafinovaný slunečnicový olej).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
8
Druh bílkovin:
Kuře
Tuky (%):
6
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.