Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE BWild krmivo pro kočky pro velká plemena s buvolí paštikou 100 g vlhké krmivo pro dospělé kočky a koťata velkých plemen 100 g

Značka: MONGE
60472
26 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Mokré krmivo pro kočky

Monge bwild grain free - pro kočky velkých plemen a koťata - je výjimečně chutná paštika vytvořená podle originální italské receptury. Obsahuje kvalitní buvolí maso s hmatatelnými kousky, vepřová játra, kuřecí maso, čerstvou mrkev, lisovaná sušená rajčata, sušené zelené fazolky, minerály, lososový olej, hydrolyzované živočišné bílkoviny, hrachovou vlákninu, xylooligosacharidy (XOS), yucca schidigera, spirulina glukosamin a chondroitin sulfát. Je to plnohodnotné krmivo bez umělých barviv, konzervantů a trans-tuků, které dodává kočkám velkých plemen a koťatům všechny potřebné živiny. Monge bwild grain free je perfektním řešením pro majitele, kteří věnují zvláštní pozornost kvalitě surovin v krmivu pro kočky. Receptura vychází ze znalostí a zkušeností italských specialistů na výživu zvířat. Tato paštika obsahuje pouze přírodní suroviny, jako je čerstvé maso, ovoce a zelenina, které jsou bohaté na vitamíny a minerály. Krmivo je navíc obohaceno o hydrolyzovanou živočišnou bílkovinu, která zajišťuje snadnější vstřebávání živin a podporuje zdraví trávicího systému.

Složení:

buvol (26 %), vepřová játra, kuřecí maso, čerstvá mrkev (2 %), lisovaná sušená rajčata, sušené zelené fazolky (1 %) (odpovídá 4,3 % čerstvých zelených fazolek), minerální látky, lososový olej (1 %), hydrolyzovaný živočišný protein, hrachová vláknina, xylooligosacharidy (XOS 0,1 %), yucca schidigera (0,1 %), spirulina, glukosamin (0,019 % ) ), chondroitin sulfát (0,01 %).

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Velká plemena

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Buvolí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.