Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE BWild Cat Adult paštika pro kočky s lososem pro kočky s lososem 100 g

Značka: MONGE
60471
26 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 7 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Výborná chuť bez umělých konzervantů.

Monge Bwild Grain Free Adult - Losos 100g je jedinečná paštika, která zajistí vaší kočce vynikající chuť a nutriční hodnotu. Paštika připravená podle originální italské receptury obsahuje kousky lahodného, čerstvého lososa a je bez umělých barviv, konzervantů a trans-tuků. Monge Bwild Grain Free Adult - Losos 100g je jedinečný produkt pro vaši kočku. Paštika je nejen lahodná, ale díky obsahu kvalitních surovin také velmi výživná. Tento produkt neobsahuje obilniny, což z něj dělá ideální volbu pro kočky s alergiemi nebo intolerancí na lepek. Navíc neobsahuje umělá barviva, konzervanty a trans-tuky, což přispívá ke zdraví a pohodě Vaší kočky. Monge Bwild Grain Free Adult - Losos 100g je perfektní volbou pro náročné majitele, kteří vždy hledají to nejlepší pro svého mazlíčka. Přípravek je lehce stravitelný, díky čemuž dodá Vaší kočce všechny potřebné živiny. Losos je zdrojem cenných omega-3 mastných kyselin, které mají pozitivní vliv na zdraví srdce a nervové soustavy.

Složení:

losos (26 %), vepřová játra, kuřecí maso, čerstvá mrkev (2 %), lisovaná sušená rajčata, sušené zelené fazolky (1 %) (odpovídá 4,3 % čerstvých zelených fazolek), minerální látky, hydrolyzovaná živočišná bílkovina, hrachová vláknina, xylooligosacharidy (XOS 0,1 %), spirulina. Analytické složení: hrubý protein 10%, hrubá vláknina 1%, hrubé tuky 5%, hrubý popel 1,6%, vlhkost 79%. Nutriční doplňkové látky: vitamin D3 294 IU/kg, vitamin E 10,5 mg, selen 0,02 mg, hořčík 2,4 mg, zinek 28,1 mg, měď 0,76 mg, železo 8,22 mg, jód 0,26 mg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.1
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
10
Druh bílkovin:
Losos
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.