Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MONGE BWild bez obilovin s krůtou 400 g mokré krmivo pro psy s krůtím masem 400 g

Značka: MONGE
60519
42 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 11 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Bezzrnné mokré krmivo pro psy.

Monge BWILD GRAIN FREE je vynikající volbou pro vašeho mazlíčka, který miluje maso. Je ideálním produktem pro zvířata, jejichž strava je založena na mase a zároveň trpí nesnášenlivostí lepku. Toto lahodné krmivo pro psy je vyrobeno z čerstvých krůtích, kuřecích a vepřových jater. Všechny tyto ingredience byly pečlivě vybrány tak, aby vašemu psovi poskytly potřebné nutriční hodnoty. Krmivo pro psy Monge BWILD GRAIN FREE bylo připraveno podle 100% italské receptury. Z tohoto důvodu si můžete být jisti, že každé sousto je lahodné a vynikající kvality. Krmivo obsahuje vitamíny E a D3, které jsou nezbytné pro zdraví vašeho mazlíčka. Neobsahuje umělá barviva a konzervační látky, takže je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Složení Monge BWILD GRAIN FREE obsahuje také sušenou zeleninu jako je dýně a cuketa, dále borůvky, brusinky a maliny. Tyto doplňkové přísady dokonale doplňují stravu vašeho mazlíčka a dodávají mu základní vitamíny a minerály. Monge BWILD GRAIN FREE je chutné a zdravé krmivo pro vašeho psa. Díky němu bude mít váš mazlíček plnohodnotnou a vyváženou stravu, která mu zajistí dlouhý a šťastný život.

Složení:

čerstvé krůtí maso (26 %), vepřová játra, kuřecí maso, lososový olej, droždí, sušená dýně 2 % (odpovídá 8,6 % čerstvé dýně), sušená cuketa 2 % (odpovídá 8,6 % čerstvé cukety), minerální látky, brambory, čerstvé borůvky, čerstvé brusinky, čerstvé maliny, xylooligosacharidy (XOS 0,1 %), yucca schidigera, spirulina 90,1 %, glukosamin (0,019 %), chondroitin sulfát 0,01 % mg/kg). Analytické složení: hrubý protein 8%, hrubá vláknina 0,8%, hrubé tuky 6%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 79%. Metabolická energie: 1006 kcal/kg. Doplňkové látky: Doplňkové látky: vitamín D3 434 IU/kg, vitamín E 15,5 mg/kg, selen 0,02 mg/kg, hořčík 3,5 mg/kg, zinek 16 mg/kg, měď 1,4 mg/kg, železo 11,5 mg/kg, jód 0,19 mg/kg.

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.4
Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
MONGE

Určení

Životní fáze:
Dospělý
Speciální požadavky:
Alergie a kožní problémy

Složení

Bílkoviny (%):
26
Druh bílkovin:
Krůtí
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.