Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

míček PET NOVA se vzorem tlapky a kosti hračka pro psa

Značka: PET NOVA
65840
33 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 8 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Míč se vzorem tlapky a kosti Pet Nova je perfektní hračka pro vašeho mazlíčka.

Míč Pet Nova se vzorem tlapky a kosti je perfektní hračka pro vašeho mazlíčka. Míč vyrobený z odolné vinylové pryže zaručuje odolnost a zabaví vašeho psa - kdykoli potřebuje zůstat sám doma. Díky odolnosti hračky může váš pes bezpečně a volně žvýkat a hrát si s ní po dlouhou dobu. Míč se vzorem tlapek a kostí je skvělou zábavou pro vašeho psa, který potřebuje něco žvýkat. Díky tomu, že je míček vyroben z odolné gumy, může si s ním váš pes hrát dlouhou dobu bez obav z jeho zničení. Navíc se hračka snadno přenáší, takže může vašeho mazlíčka doprovázet za všech podmínek. Hračka se skvěle hodí na společné procházky s vaším mazlíčkem. Aportování míčku patří k oblíbeným hrám pejska a hraní s tímto míčkem bude tím nejlepším způsobem, jak svého psa naučit aportovat. Hra s míčem je také skvělou příležitostí, jak společně strávit čas a posílit pouto mezi vámi a vaším čtyřnohým kamarádem. Míč se vzorem tlapek a kostí Pet Nova je hračka odolná proti zničení. Hračka může být kousnuta milionkrát, což váš mazlíček jistě zkontroluje. Neláme se, neláme a přitom je odolný. Nebojí se drobných ostrých výhonků štěňat ani mamutích tesáků velkého dospělého exempláře. Díky tomu si to váš pes může užívat po dlouhou dobu.

0

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Velikost mazlíčka:
Všechna
Značka:
PET NOVA
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.