Expresní doručování
Odborné rady
Vrácení zdarma do 40 dnů
Doprava zdarma od 799 Kč

MIAMOR Trinkfein polévka s tuňákem pro kočky 6x 135 ml

Značka: MIAMOR
69104
138 

Odesíláme do 72 hodin

Zákaznické body: 35 bod
Fotografie našich klientů: Přidejte první fotografii
Motivuje k pití a zabraňuje vzniku močových kamenů

Miamor Trinkfein je vitalizační nápoj pro vaši kočku s přídavkem tuňáka. Motivuje k pití většího množství tekutin, což je pro zdraví vašeho mazlíčka nesmírně důležité. Kočky často pijí velmi málo, protože upřednostňují uspokojování potřeby tekutin prostřednictvím potravy. Při nedostatečném příjmu tekutin jsou kočky náchylnější k tvorbě močových kamenů (to platí zejména pro kočky, které jedí pouze suchou stravu). Miamor Trinkfein to podporuje svou zvláštní chutností. Miamor Trinkfein je přípravek se 100% přírodním složením, bez přidání umělých barviv, konzervantů a plniv. Krmná doporučení říkají, že obsah konzervy by měl být rozdělen do 3-4 porcí během 2 dnů. Pokud se krmí pouze suchou stravou, jedna plechovka Miamor Trinkfein odpovídá denní potřebě tekutin.

Složení:

91% masová šťáva, 3,5% filet z kuřecích prsou, 1,5% filet z tuňáka, vedlejší rostlinné produkty, minerální látky. Výživové informace Hrubý protein 2,8 % Obsah tuku 0,4 Hrubá vláknina 0,2 Hrubý popel 1,1 Vlhkost 95 kalorií / 100 g: 18 kcal

Otázky a odpovědi (FAQ)

Parametry

Hmotnost obalu (kg):
0.81
Značka:
MIAMOR

Určení

Životní fáze:
Dospělý

Složení

Bílkoviny (%):
2.8
Druh bílkovin:
Kuře
Metabolická energie (%):
180
Tuky (%):
0.4
Jaké jsou zásady recenzí produktů?

Pouze registrovaní zákazníci maxandmrau.cz, kteří si zakoupili tento produkt, mohou zanechat recenzi. Hodnocení udělené hvězdičkami je průměrem všech hodnocení. Po verifikaci recenze zveřejníme pozitivní i negativní hodnocení.

Recenze

Nikdy znaleziono żadnych názoru

Napsat recenzi

Děkujeme, že chcete přidat fotografii výrobku

Koupil/a jste tento výrobek a víte, že se osvědčil? Pomozte při volbě vhodného výrobku také jiným kupujícím a přidejte svou fotografii.